_Licht therapie

Lichttherapie of ion synchronisatie is een behandeling die via handoplegging gegeven wordt en wordt meestal zittend gedaan.

Ion-synchronisatie heeft de kracht om ‘ontspoorde’ cellen in het lichaam terug bij te sturen. Dit gebeurt zodanig dat ze opnieuw synchroon gaan trillen op de frequentie van je eerste cel. 

Cellen worden ontladen van al wat negatief is en terug opgeladen met positieve energie. Door deze celregeneratie krijgt de zelfhelende kracht van het lichaam een stevige ‘boost’ zodat op subtiele wijze heelheid tot stand komt. Wij bestaan voor 70 à 75 % uit water.  Ion-synchronisatie werkt via het lymfesysteem. Het lymfevocht en de lymfevaten zorgen ervoor dat je lichaam vanuit de kern gezuiverd wordt. Het bewustzijn is sterk verbonden met het lymfevocht, waardoor je directer contact maakt met je oorspronkelijke staat.Onder invloed van allerlei factoren kunnen cellen in ons lichaam uit hun evenwicht geraken en ons ziek maken. Via lichttherapie worden deze cellen terug in contact gebracht met onze basis cel, onze eerste cel waaruit we zijn ontstaan en die alles in zich heeft. Daardoor kan genezing of heelheid van de persoon tot stand komen. Verkort spreken we van ion. De lichtbehandeling of ion werkt in op het vocht in het lichaam. Via handoplegging geeft de behandelaar energie door aan de cliënt.

Na deze behandeling, zal de therapeute ruim de tijd nemen om na de behandeling verder met je te bespreken en je te coachen zodat je zeker ten volle kan nagenieten van deze sessie.”

Duur: 60 min aan 45€ door Marleen Soogen.

*** Reserveer hier jou plaats ***

Alle hulp is welkom: ING Bank - BE90 6528 3639 6932