_= Verwendagen 25 en 26 april 2020 =

We leven in een gestresseerde wereld, altijd maar vooruit en zo weinig tijd voor jezelf.

  • Om jezelf te verwennen
  • Om jezelf weer energie te geven
  • omdat alle opbrengsten rechtstreeks naar ons bio-landbouw project gaan
  • omdat je geeft om het behoud van het regenwoud

Kom dan op 25 en 26 april 2020 naar Expo De Wal, voor een ontspannende behandeling naar keuze. Verschillende therapeuten bieden je een waaier aan zachte, ontspannende behandelingen aan. Je krijgt niet alleen tijd voor jezelf maar je steunt ook tegelijk het goede doel.

Zie hieronder enkele sfeerbeelden. 

Tijdens het verwenweekend wordt de Exporuimte omgebouwd in aangename en individuele behandelingsruimten. Je wordt met de grootste zorg behandelt. Je kan in alle rust tot ontspanning komen onder een dekentje met zachte muziek op de achtergrond. Heerlijk wegdromen onder de zachte. Deskundige handen van jouw therapeut. Helemaal zen, helemaal relaxed.

Kijk hieronder naar de verschillende therapieën.

 

Reserveren (vanaf 1 februari) kan je via het submenu aan de rechterzijde.

Je kan mailen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Of telefoneren naar Noella Cassiers-Verschueren

(na 18.00u):+32 473 47 97 20

 

_Cranio Sacrale Theraphie

Cranio Sacraal Therapie is gebaseerd op de wetenschappelijke ontdekkingen van Dr. W Sutherland en Dr. J Upledger en kent dus zijn oorsprong in de osteopathie.

Zij ontdekten dat het cranio sacraal systeem bestaat uit 3 vliezen (membranen o.a. duramater) welke om de hersenen en het ruggenmerg heen zitten en waartussen het hersenvocht (cerebrospinale vloeistof) vloeit zoals eb en vloed.

“Cranium” betekent schedel en het “sacrum” is het heiligbeen (stuitje).
Het Cranio Sacraal systeem is het geheel van hersenen, ruggenmerg, duramater (dik vlies dat de hersenen en het ruggenmerg omhult) en het cerebrospiraal vocht.

Daarnaast is alles in ons lichaam (schedel, ruggenmerg, organen, botten, spieren, bloedvaten en zenuwbanen) omgeven door bindweefsel (fascia). Beperkingen in het bindweefsel kunnen tot klachten leiden op vele plaatsen in het lichaam. Het is belangrijk dat het hersenvocht kan doorstromen en dat alle schedelbotten, organen en vliezen vrij kunnen bewegen.

We kunnen het Cranio Sacraal ritme beschouwen als de ademhaling van het zenuwstelsel. Daarmee is het Cranio Sacrale ritme, naast de ademhaling en de hartslag, de derde primaire levensfunctie van het lichaam. Elk lichaam heeft een zelfgenezend vermogen, maar door bv. een ongeluk, operatie, ziekte, stress of verkeerde voeding kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam verzwakt zijn.

​Cranio Sacraal Therapie herstelt de balans in het lichaam door het opheffen van emotionele, energetische en fysieke blokkades wat noodzakelijk is voor een gezond immuunsysteem, zelfherstellend vermogen van het lichaam en goede werking van het orgaanstelsel.

Duur: 60 min (aan 45€) door Esther van Nieuwenhuijzen 

*** Reserveer hier jou plaats ***

_Energetische Massage

Bij een energetische massage wordt gewerkt op chakra’s, acupunctuurpunten, energiepunten en meridianen in het lichaam en met de overdracht van universele energie.

Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

​De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke en emotionele klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht en ontspanning in lichaam en geest op alle niveaus te herstellen.

Praktisch gebeurt de overdracht van energie aan de hand van specifieke strijkende, drukkende en pulserende bewegingen, handoplegging en verhoging van energietrilling. De energie is op u persoonlijk afgestemd zodat spanningen, stress, blokkades en klachten kunnen verminderen en zelfs verdwijnen.

Tijdens het uitvoeren van de massage kan je de werking van de energie voelen door bv. warmte, koude, rillingen, borrelende darmen, duizelingen, moeheid, loom gevoel. Dit is echter volstrekt normaal en van voorbijgaande aard. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Dit heeft geen effect op de behandeling zelf.

​Deze massage is een volledige lichaam-, gezicht- en hoofdmassage.

Inclusief intuïtief coachingsgesprek van 15 à 20 minuten.

Duur: 60 min (aan 45€) door Sonja Jansen en Ann Michiels-Rackels

*** Reserveer hier jou plaats ***

_Gelaatsverzorging

Een uur puur genieten voor de kleine prijs van 45 Euro met een maximale wellness en je steunt hierdoor ook ons project.

- reiniging van het gelaat
- peeling
- verwijderen van onzuiverheden
- epileren
- massage van het gelaat
- masker aangepast aan het gelaat
- oogcrème
- dagcrème aangepast aan het gelaat

Duur: 60 min (aan 45€) door Naomi Kooken.

***¨Reserveer hier jou plaats ***

_Herbalanceringsmassage / Voetreflex

Herbalanceringsmassage / voetreflex:

Een zeer zachte ontspannende massage, de herbalanceringsmassage en voetreflex hebben  een gunstig effect bij fybromyalgie, depressie, burnout, palliatieve zorg en kinderen met specifieke zorgnoden.

Duur: 60 min (aan 45€) door Ann Michiels-Rackels

*** Reserveer hier jou plaats ***

Alle hulp is welkom: ING Bank - BE90 6528 3639 6932